Моля изчакайте ...

Избелване на зъби

AdobeStock_23842166-1200x858.jpeg

Избелване на зъби

Това е най-разпространената и достъпна естетична процедура с невероятен ефект.
Избелването може да се направи по два начина:

Клинично избелване

Времетраене на процедурата:
приблизително 1 час.
Избелващият гел се нанася върху предната повърхност на зъбите и се активира със светлина с определена дължина на вълната или с високо енергиен диоден ЛАЗЕР. Ефектът се постига за около 40 мин. като при нужда манипулацията може да се повтори. Пациентите получават и комплект за домашно избелване, с който поддържат получения резултат. В клиника georgiev използваме последно поколение апаратура за избелване на зъбите на американската фирма BEYOND. LED лампата робот BEYOND POLUS ADVANCED е печелила много награди за най-добра лампа-робот за избелване. Системата на Beyond Polus e най-безопасната и щадяща избелваща система,което се дължи на прецизното филтриране на ултравиолетовите лъчи, в резултат на  се получава сноп от студена синя светлина, която прониква  в зъбните структури без никакви странични ефекти и болка. Процедурата е безвредна и безболезнена. Доверете се на Beyond polus -най- добрата система за професионално избелване

Домашно избелване

Времетраене на процедурата: приблизително 14 дни.
Ефектът е отново много по-бели зъби, но постигнат в рамките на 2-3 седмици. Предлагаме избелващ комплект Opalescence на американската компания Ultradent  и индивидуално изработени силиконови шини, в които се поставя гела и се носят всеки ден около 1 час и 30 минути – 2 часа.

Често задавани въпроси

КАКАК СЕ ИЗБЕЛВАТ ЗЪБИТЕ?

Продукт на базата на водороден или карбамиден пероксид преминава през емайла и
изсветлява оцветяващият пигмент на зъба.

ВРЕДИ ЛИ ИЗБЕЛВАНЕТО?

Многобройни изследвания са доказали пълната безопасност на процедурата.
В клиника Георгиев използваме продукти и оборудване на американската фирма BEYOND, одобрени от Агенцията по храните и лекарствата на САЩ и Американската Дентална Асоциация.

КОЛКО ДЪЛГО СЕ ЗАПАЗВА РЕЗУЛТАТА?

Основното избелване се прави веднъж, след което резултата се поддържа един път годишно с проста процедура у дома.

КАКВО ДА ПРАВЯ, ЗА ДА ПОДДЪРЖАМ ЗЪБИТЕ БЕЛИ СЛЕД
ИЗБЕЛВАНЕТО?

За да се запази блестяща усмивката е необходимо веднъж годишно в рамките на три дни за по един час у дома да се поставят шини с гел за домашно избелване.

ИЗБЕЛВАТ ЛИ СЕ ПЛОМБИ И КОРОНИ?

Изкуствените конструкции не се повлияват и 15 дни след избелването, когато цветът се е стабилизирал, трябва да се сменят


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


logo-white-small

В клиника Георгиев ще да получите цялостна стоматологична помощ!

Последни статии

Всички права запазени