Доктор Георгиев

ФилъриФилъри - за лифтинг и обем
Филърите се прилагат за изглаждане на бръчки, освежаване и подмладяване на кожата

Филъри – същност и значение

Филъри наричаме трайни, високоеластични и създадени в изкуствени условия гелове, които съдържат хиалуронова киселина. Те се инжектират на различни нива в кожата с цел придаване на желания лифтинг ефект и обем. Най-често филъри се прилагат в долната трета на лицето, за да спомогнат за изглаждането на бръчките и цялостното освежаване и подмладяване на човешката кожа. В следващите редове ще ви разкажем всичко, което трябва да се знае за филърите – при кои проблеми и състояния на кожата са подходящи, какви са ползите от хиалуроновата киселина и т.н. В допълнение, ще разберете защо най-доброто за вас решение при нужда от поставяне на филъри е да се доверите на Стоматологична клиника „Доктор Валентин Георгиев“.

При какви кожни проблеми и състояния е удачно поставянето на филъри?

Филъри биха могли да се използват за справянето с редица кожни проблеми и състояния. Ето основните сред тях:

  • бръчици около устата – благодарение на филърите ще премахнете неприятните бръчици около устата и ще възвърнете естетичния вид на тази зона от вашето лице.
  • отпусната кожа – филърите са подходящ избор за противодействие на отпускането на кожата, което е сериозен проблем при напредване възрастта на човека.
  • загуба на контур на устни – определено ще бъде добро решение да заложите на филъри и при загуба контура на вашите устни. Посредством филъри с хиалуронова киселина ефективно се оформя желаният контур на устните и те отново придобиват приятен и естетичен вид.
  • попълване бръчки по челото – не се колебайте да заложите на филъри за попълване на бръчките по челото. Бръчките по челото са често срещани дори и при по-млади хора, като най-лесно могат да бъдат отстранени посредством филъри с хиалуронова киселина.
  • попълване на назолабиални гънки – филъри с хиалуронова киселина се поставят също така за попълване на назолабиални гънки – бръчки, започващи от зоните около ноздрите и достигащи до ъгълчетата на устата.
  • обем на устни – много жени избират филъри с хиалуронова киселина за увеличаване обема на своите устни, така че да им бъде придаден по-женствен и привлекателен вид.

Филъри – ползи и преимущества на хиалуроновата киселина

Продължаваме с основните ползи и преимущества, които съдържащата се в поставяните филъри хиалуронова киселина носи на човешката кожа и организъм като цяло. Вижте малко повече за въпросните ползи и преимущества:

  • филъри с хиалуронова киселина: естествена съставка – може би най-голямото преимущество от поставянето на филъри с хиалуронова киселина е, че в кожата се инжектира напълно естествена съставка за междуклетъчните пространства. Съставка, която по начало се синтезира в човешкия организъм. В този смисъл когато съответните филъри бъдат поставени, можете да сте сигурни, че хиалуроновата киселина ще се абсорбира безпроблемно и няма да се стигне до нежелани алергични реакции и странични ефекти.
  • филъри с хиалуронова киселина: изглаждане на бръчките и подмладяване на кожата – с напредване възрастта на човека количеството на хиалуроновата киселина в неговата кожа намалява значително. Това води до отпускане на кожата и образуване на бръчки по нея, загуба на контур на устните, промяна овала на лицето и редица други неприятни последствия. Инжектирането на филъри с хиалуронова киселина спомага да се минимизират въпросните неприятни последствия и да се забавят процесите на стареене на кожата. Благодарение на филърите с хиалуронова киселина бихте могли да премахнете бръчките, както и да си осигурите по-добре хидратирана кожа със здравословен и естетичен външен вид.
  • филъри с хиалуронова киселина: защитни функции – поставянето на филъри с хиалуронова киселна би могло да има и определени защитни функции за вашата кожа. Доказано е действието на хиалуроновата киселина като антиоксидант, неутрализиращ свободните радикали. Така че е напълно възможно инжектирането на филъри с хиалуронова киселина да осигури предпазване на кожата от различни увреждания. Налице са дори изследвания, разкриващи способностите на хиалуроновата киселина за противодействие на рискови фактори, предизвикващи рак на кожата.
  • филъри с хиалуронова киселина: продължителен ефект – позитивният ефект за вашата кожа от поставянето на филъри с хиалуронова киселина е доста продължителен. В повечето случаи той трае до около една година. Също така трябва да отбележим, че при добра поддръжка на кожата от ваша страна вероятно когато дойде време за следващата подобна процедура, ще е необходимо по-малко количество хиалуронова киселина за съхраняване на желаните резултати.

Защо да се доверите на Стоматологична клиника „Доктор Валентин Георгиев“ за поставяне на филъри?

Филъри от Стоматологична клиника „Доктор Валентин Георгиев“: Богат опит и отлична квалификация – д-р Валентин Георгиев е стоматолог и рентгенов специалист с над 15 години опит. Работил е в редица водещи дентални клиники в София и страната, както и в различни области на денталната медицина. Използвайки този опит, д-р Георгиев създава своя собствена стоматологична клиника, подбирайки екип от експерти, които разбират от работата си и имат подход към пациента. В Стоматологична клиника „Доктор Валентин Георгиев“ ще получите първокласно лечение с филъри, осигуряващо отлични резултати за здравето и външния вид на вашата кожа.

Филъри от Стоматологична клиника „Доктор Валентин Георгиев“: Модерна апаратура – кабинетите на Стоматологична клиника „Доктор Валентин Георгиев“ са оборудвани с първокласна и модерна апаратура по световни стандарти. Това важи в пълна степен както за апаратурата за сканиране, така и за инструментите, свързани с извършването на отделните манипулации. Наличието на необходимата апаратура позволява на специалистите ни да бъдат максимално прецизни при извършването на отделните интервенции и да отговорят в пълна степен на нуждите и очакванията на клиентите. Бъдете сигурни, че при нас ще получите надеждна, ефективна и безболезнена процедура по поставяне на филъри.

Филъри от Стоматологична клиника „Доктор Валентин Георгиев“: Внимание към клиента – екипът на Стоматологична клиника „Доктор Валентин Георгиев“ се отнася с огромно внимание към всеки един клиент. Специалистите ни изслушват нуждите на клиента и му правят всички прегледи и диагностики, които са необходими. На тази база му предлагат подходящата за него процедура за поставяне на филъри или друга интервенция, която ще му помогне да изглежда и да се чувства възможно най-комфортно в своето ежедневие.

За поставяне на филъри запазете час за консултация и посетете стоматолог София.

Филъри – същност и значение
При какви кожни проблеми и състояния е удачно поставянето на филъри?
Филъри – ползи и преимущества на хиалуроновата киселина
Защо да се доверите на Стоматологична клиника „Доктор Валентин Георгиев“ за поставяне на филъри?

Оценете тази страница

©2021 Д-р Валентин Георгиев. Всички права запазени.