Добър детски стоматолог – как да изберем ? – 2-ра част

Как да изберем добър детски стоматолог ?

Добър детски стоматолог качество 1
Добър детски стоматолог качество и правилния избор

Както вече споменахме, намирането на добър детски стоматолог може да бъде истинско предизвикателство. И това се дължи не, на липсата на специалисти, а на различните им подход и отношение към децата. Най-лесният начин да изберете добър детски стоматолог е да посетите Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев”, защото ние можем да ви гарантираме, че не само първото, но и всяко следващо посещение при нас ще бъде приятно както за детето ви, така и за вас. 

В случай че нямате възможност да се възползвате от денталните грижи на добър детски стоматолог в нашата клиника, то тогава ви съветваме да обърнете внимание на следните неща:

  • Подход и отношение – всеки добър детски стоматолог, би трябвало да знае как да предразположи детето ви така, че то да се чувства спокойно по време на посещенията. Не насилвайте нещата и не водете детето си против волята му само защото сте научили, че конкретният зъболекар е добър детски стоматолог. Фокусът е преди всичко към детето, а не към специалиста.
  • Опит и професионализъм – един от критериите при избор на добър детски стоматолог, който родителите не бива да пренебрегват. Въпреки че, няма как да знаете целия професионален път на избрания добър детски стоматолог, препоръчваме да поверите денталното здраве на детето си на доказан професионалист, който има опит в работата с деца.
  • Добър детски стоматолог качество 2
    Добър детски стоматолог качество и професионализъм
  • Атмосфера и обстановка в кабинета – всеки добър детски стоматолог знае, колко е важна обстановката за децата. При посещението при избрания добър детски стоматолог, обърнете внимание на вида на кабинета му. Тук не става дума за модерни мебели или монитор с филмчета (въпреки че, няма да са излишни), тук имаме предвид цялостната обстановка. Дори няколко плюшени играчки са достатъчни, за да разберете, че сте намерили добър детски стоматолог. Грижата за спокойствието на детето, означава и грижа по време на работа с малките пациенти.
  • Апаратура – наясно сме, че пациентите ни не са длъжни да познават апаратурата, с която работим в детайли. Като родител, който търси добър детски стоматолог за детето си, е достатъчно да обърнете внимание на вида ѝ. Подредените инструменти и блестящата мивка подсказват внимание към детайлите и уважение към пациентите. Черти, изключително важни за всеки добър детски стоматолог.

Как да изберем добър детски стоматолог ?

Разгледайте страницата ни за стоматолог София

Оценете тази страница

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


©2021 Д-р Валентин Георгиев. Всички права запазени.