Избелване на зъби – мнения “за” и “против” – 3-та част

Избелване на зъби – мнения на пациенти

Избелване на зъби мнения (качество) 1
Избелване на зъби (мнение) – качеството е важно

Сравнявайки двата варианта за избелване на зъбите – мненията на пациентите зависят от още един фактор, а именно рентабилността. Въпреки че домашното извършване на процедурата, има своите рискове и резултатът е почти винаги незадоволителен, в сравнение с кабинетното избелване за зъби, мненията на пациентите са по-скоро “за”. Голяма част от тях смятат, че по-бавният и по-рискован метод е за предпочитане, единствено заради цената. За съжаление обаче то не рядко има отрицателен ефект върху общото дентално здраве.

Разбира се, не всички пациенти споделят едно и също виждане по въпроса с избелването на зъбите. Мненията на голяма част от тях съвпадат с тези на специалистите и поставят ефективността и безопасността на първо място, избирайки кабинетното избелване на зъбите. Мненията им вероятно се основават и на по-добра осведоменост и информираност, но това е лично наше заключение.

Като изключим противоречията, относно конкретния метод (в кабинет или у дома) за избелване на зъбите, мненията на пациентите са единодушни, че процедурата е чудесен избор, когато искате да се наслаждавате на красива и бяла усмивка.

Друг важен фактор за избелването на зъбите (мненията на пациентите и тук са единодушни) е чувствителността на зъбите след процедурата. Тя обаче не бива да ви притеснява, защото изчезва само няколко дни след избелването на зъбите –  мнения, изказани както от пациенти, така и от специалисти.

Избелване на зъби – мнения на екипа на Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев”

Избелване на зъби мнения (качество) 2
Избелване на зъби (мнение) – качество и добра цена

Въпреки че вече обяснихме какво мислят специалистите относно избелването на зъбите, мненията на професионалистите в нашия екип също е важно да бъдат представени. Защото знаем, че преди да се доверите на конкретен специалист ще искате да сте наясно и с неговата гледна точка по въпроса, който ви вълнува, в случая избелването на зъбите. Мненията в екипа ни са единодушни, относно метода за извършване на процедурата. Кабинетното избелване на зъбите (мненията се покриват с тези на другите специалисти) е по-бързият, по-безопасен и по-ефективен вариант, за разлика от домашното избелване на зъбите. Мненията на екипа ни обаче са подкрепени от опитът, висококачествената апаратура и първокласните материали, с които работим, за да ви осигурим отлични резултати, избирайки Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” за вашето кабинетно избелване на зъби. Мненията на екипа ни се основават и на отзивите на пациентите, които ни се довериха.

В стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” можете да разчитате на индивидуален подход и лично отношение, доверявайки се на нас за кабинетното избелване на зъбите – мненията и по този въпрос са единодушни както от пациентите, така и от екипа.

Като заключение можем да заявим, че взимайки предвид всички гледни точки относно кабинетното избелване на зъбите, мненията на специалистите, на пациентите и на нашия екип, то е по-добрият избор, когато искате да постигнете красива и бяла усмивка – бързо и безопасно.

В случай че имате допълнителни въпроси, лесно можете да се свържете с екипа ни на  0887 254 410.

Разгледайте избелване на зъби.

Избелване на зъби – мнения на пациенти

Избелване на зъби – мнения на екипа на Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев”

Оценете тази страница

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


©2021 Д-р Валентин Георгиев. Всички права запазени.