За какво да внимавате при кабинетното избелване на зъби? – 3-та част

Необходима ли е подготовка при кабинетното избелване на зъбите?

Кабинетно избелване на зъби - качество 1
Кабинетно избелване на зъби – качество – вижте повече

За разлика от други интервенции и процедури, при които е нужно спазването на ограничителен режим (особено при хирургична намеса) от специфични лекарства и последно хранене например, при кабинетното избелване на зъбите предварителната подготовка е изключително опростена. Нужно е единствено зъбите ви да бъдат в добро стоматологично състояние и да сте ги почистили от остатъци от храна, преди самата процедура. Кабинетното избелване на зъбите не е свързано с използването на упойки или други лекарствени продукти, освен активиращия гел, който се нанася по повърхността на зъбите, така че не са необходими строги ограничения преди извършването на процедурата. Препоръчително е обаче, зъбният камък (при наличието му) да бъде почистен и след успокояването на венците, можете да преминете към кабинетно избелване на зъбите. Това се отнася и за домашните методи, тъй като последващото почистване на зъбен камък  ще се отрази негативно на крайния ефект от избелването.

Защо да се доверите на Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” за кабинетно избелване на зъбите?

Кабинетно избелване на зъби - качество 2
Кабинетно избелване на зъби – качество – научете повече

Ако сте сред хората, които вече са се възползвали от предимствата на кабинетното избелване на зъбите си при нас, то тогава можете да пропуснете следващите редове.

Ако все още не сте, то тогава нека ви разкажем защо да се доверите точно на Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” за кабинетното избелване на зъбите ви.

Едно от най-големите предимства, което прави клиниката ни перфектен избор за кабинетно избелване на зъбите, е екипът от специалисти, с който разполагаме. Професионализмът им е резултат от дългогодишен опит и постоянно усъвършенстване, за да помагат на пациентите си не само бързо, но и ефективно. Кабинетното избелване на зъбите е процедура, която изисква както опит, така и професионализъм, за да бъде резултатът от нея дълготраен и щадящ.

А за да могат нашите професионалисти, да се погрижат за пациентите ни по-най-добрия начин при всяка манипулация, включително и кабинетното избелване на зъби, те разполагат с висококачествена и модерна апаратура. Оборудването в Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” е последно поколение – апаратура за кабинетно избелване на зъбите на американската фирма BEYOND. Благодарение на прецизното филтриране на ултравиолетовите лъчи системата на доказания бранд за стоматологично оборудване BEYOND осигурява по-ефективно и щадящо кабинетно избелване на зъбите.

Ако все още имате въпроси, относно кабинетното избелване на зъбите при нас, не се притеснявайте да ни потърсите. Свържете се с екипа ни и си запазете час за кабинетно избелване на зъбите, а ние ви гарантираме, че ще получите лично отношение, професионализъм и безкомпромисно качество. Наслаждавайте се на сияйни бели зъби и се усмихвайте без притеснения.

Разгледайте нашите предложения за избелване на зъби.

Необходима ли е подготовка при кабинетното избелване на зъбите?
Защо да се доверите на Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” за кабинетно избелване на зъбите?

Оценете тази страница

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


©2021 Д-р Валентин Георгиев. Всички права запазени.