За какво да внимавате при кабинетното избелване на зъби? – 1-ва част

Кабинетно избелване на зъби - София 1
Кабинетно избелване на зъби – София – вижте тук

Кабинетното избелване на зъбите е процедура, с която зъбите ви ще станат с няколко тона по-бели, за по-малко от един час. Не е нужно да поставяте шини и гел в продължение на дни, както е например при така нареченото домашно зъбно избелване. Освен това кабинетното избелване на зъбите се извършва от професионалист и под строг контрол от негова страна, по време на цялата процедура. Факт, който е изключително важен, имайки предвид, че все пак говорим за денталното ви здраве.

Въпреки предимствата на самата процедура обаче, е добре да съобразите няколко основни неща, преди да преминете към кабинетното избелване на зъбите. Точно на тях, ние от екипа на Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” искаме да обърнем по-специално внимание в следващите редове. Ако имате допълнителни въпроси или искате да си запазите час за кабинетното избелване на зъбите си при нас, можете да се свържете с екипа ни без притеснения.

Кога да направите кабинетно избелване на зъбите?

Кабинетно избелване на зъби - София 2
Кабинетно избелване на зъби – София – най-доброто качество

Вече споменахме, че процедурата по кабинетно избелване на зъбите трае около час, в повечето случай около 40 минути, така че от гледна точка на ежедневните ви ангажименти, лесно ще успеете да я впишете. По-важно е да съобразите друг момент при кабинетното избелване на зъбите, а до някаква степен и при домашните методи – зъбите ви трябва да бъдат здрави. Ако имате кариес, липсващ зъб или друг стоматологичен проблем, то преди да преминете към кабинетното избелване на зъбите, е препоръчително първо да се заемете с неговото отстраняване. В противен случай може да се наложи да повторите процедурата по кабинетно избелване на зъбите, заради “разминаване в цвета” на вече избелените зъби и поставените след това пломба или зъб.

Разгледайте нашите предложения за избелване на зъби.

Кога да направите кабинетно избелване на зъбите?

Оценете тази страница

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


©2021 Д-р Валентин Георгиев. Всички права запазени.