Какви са предимствата на клиничното избелване на зъбите ? – 3-та част

Има ли странични ефекти от клиничното избелване на зъби ?

Клинично избелване на зъби София 1
Клинично избелване на зъби София – професионалисти с дългогодишен опит

Много често пациентите, които за първи път се подлагат на процедурата клинично избелване на зъби, се тревожат от странични ефекти и неразположения. И това е съвсем нормално, когато опитвате нещо ново.

Като професионалисти с дългогодишен опит в денталната медицина, можем да ви уверим, че клиничното избелване на зъби е безвредна и безболезнена процедура. По време на клиничното избелване на зъбите няма да изпитвате дискомфорт или болка, тъй като процедурата се извършва без инвазивни интервенции.

Единственото неразположение, което може да се появи при част от пациентите след клинично избелване на зъбите, е повишена чувствителност, която отшумява в рамките на един-два дни. Този “страничен ефект” от клиничното избелване на зъбите обаче не зависи от самата процедура, а по-скоро от здравината и генетичната чувствителност на зъбите.

Съвременната апаратура за клинично избелване на зъбите, като BEYOND (каквато използваме и ние в Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев”) разполага с възможност за настройване на различна степен на работа, в зависимост от чувствителността на зъбите на пациента. Така че, ако по принцип страдате от повишена чувствителност, клиничното избелване на зъбите няма да задълбочи проблема.

Защо клиничното избелване на зъби в Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” е най-добрият избор ?

Клинично избелване на зъби София 2
Клинично избелване на зъби София – предимства и доверие

Винаги, когато избирате клиничното избелване на зъби като вариант за постигане на бяла и красива усмивка, обръщайте внимание на клиниката, в която ще го извършите. Предимствата от процедурата са много, но само когато е професионално извършена с качествен препарат (гел) и професионална апаратура. В противен случай има вероятност клиничното избелване на зъби да не даде очаквания резултат.

Ние от Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” винаги сме се стремели да осигуряваме на нашите пациенти качествените и ефективни дентални процедури, които заслужават. Независимо дали става дума за лечение, или за естетична стоматология и естетични процедури, каквото е и клиничното избелване на зъби.

Това е и причината в нашата стоматологична клиника да разполагаме не само с високоефективна апаратура за клинично избелване на зъби като BEYOND, но и с доказани професионалисти, които ще проведат процедурата по най-добрия за вас начин. Дори нещо повече – след провеждането на клиничното избелване на зъби в Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” нашите специалисти ще ви дадат подробни инструкции и указания, които да спазвате, за да запазите резултата от процедурата за по-дълго време.

Доверете се на професионалистите и високоефективната апаратура, и не спирайте да се усмихвате без притеснения.

Има ли странични ефекти от клиничното избелване на зъби ?

Защо клиничното избелване на зъби в Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” е най-добрият избор ?

Разгледайте страницата ни за стоматолог София

Оценете тази страница

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


©2021 Д-р Валентин Георгиев. Всички права запазени.