Какви са предимствата на клиничното избелване на зъбите ? – 2-ра част

Какви са предимствата от клиничното избелване на зъби ?

Освен че клиничното избелване на зъбите е най-бързият вариант за постигане на красива бяла усмивка, има още няколко предимства, заради които то е по-предпочитаният сред всички методи.

Клинично избелване на зъби качество 1
Клинично избелване на зъби качество и предимства
  • Специализираната апаратура – както вече споменахме, клиничното избелване на зъбите се извършва с помощта на специализирана апаратура. Без да навлизаме в излишни технически подробности, само ще отбележим, че този тип апарати комбинират халогенна, LED светлина и ултразвукови технологии, което осигурява отличните резултати. Гелът, който се използва при клиничното избелване на зъбите, също е със специализирана формула, като при него концентрацията на активните съставки е най-отличителната черта.
  • Професионалното извършване на процедурата – за разлика от домашното, при клиничното избелване на зъбите, вие сте под постоянното наблюдение от професионалист. Във всеки един момент при провеждане на клинично избелване на зъбите, имате възможност да се обърнете към него, в случай че нещо ви притеснява. Освен това, при клиничното избелване на зъбите с професионалист, той може да регулира апаратурата по време на процедурата, в зависимост от чувствителността на зъбите ви.
  • Клинично избелване на зъби качество 2
    Клинично избелване на зъби качество и предимства
  • Поддържането на резултата е по-лесно – при клиничното избелване на зъбите активните съставки проникват по-дълбоко и по-дълготрайно в зъбния емайл, което прави поддържането на резултата по-лесно. Така след клинично избелване на зъбите ще е нужно носенето на домашните шини за избелване само 3 дни, и то годишно.
  • Спестява време – клиничното избелване на зъбите е процедура, която ще ви отнеме по-малко от 2 часа веднъж (рядко 2 пъти) годишно. В забързаното ежедневие, в което живеем не се учудваме, че клиничното избелване на зъби е по-предпочитаният вариант за красива бяла усмивка.
  • Бързи резултати – освен че самата процедура клинично избелване на зъби е изключително бърза, резултатът от нея е на лице веднага след приключването ѝ. Не е нужно да чакате две седмици или година, докато активната съставка на гела се натрупа и активира в емайла на зъбите. С клиничното избелване на зъби ще се наслаждавате на красивата си усмивка, веднага след излизането от кабинета.

Какви са предимствата от клиничното избелване на зъби ?

Разгледайте страницата ни за стоматолог София

Оценете тази страница

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


©2021 Д-р Валентин Георгиев. Всички права запазени.