Какви са предимствата на клиничното избелване на зъбите ? – 1-ва част

Красивата, бяла усмивка е нещо, което можете да постигнете за година, за две седмици или за по-малко от два часа – всичко зависи от метода на избелване. И ние сме чували, че хубавите неща стават бавно, но защо е нужно да чакате, когато съвременната естетична медицина ви предлага по-добра възможност – клиничното избелване на зъби.

Клинично избелване на зъби мнения 1
Клинично избелване на зъби мнения за красива бяла усмивка

Клиничното избелване на зъби е най-бързият метод за постигане на красива усмивка и именно на него ще обърнем внимание в следващите редове. За разлика от останалите варианти, които изискват определен период от време преди резултатите да бъдат видими, при клиничното избелване на зъбите можете да се наслаждавате на резултата след по-малко от 2 часа. Процедурата по клиничното избелване на зъби, най-често няма странични ефекти, така че тя е не само най-бързата, но и най-предпочитаната от пациентите.

Подарете си и вие красива бяла усмивка с клиничното избелване на зъби в нашата стоматологична клиника и се усмихвайте широко на света, без притеснения.

Какво представлява клиничното избелване на зъбите ?

Клинично избелване на зъби мнения 2
Клинично избелване на зъби мнения за процедурата

Клиничното избелване за зъбите е процедура, при която чрез специален агент (гел) и висококачествена апаратура се премахват нежеланите оцветявания по зъбите, като се възстановява естественият им бял цвят. Клиничното избелване на зъби се извършва единствено и само в кабинета на зъболекаря, тъй като всяка част от процедурата изисква професионални умения. За разлика от домашното, клиничното избелване на зъби се извършва със специализиран гел, който само опитният зъболекар знае кога, как и колко да постави за оптимален ефект. Освен с избелващия гел, клиничното избелване на зъби се отличава и с използваната апаратура. За разлика от домашното, при което “апаратурата” се свежда до специални силиконови шини, при клиничното избелване на зъбите се използва висококачествени апарати, които да осигурят ефективно, сигурно и безболезнено клинично избелване на зъбите.

Какво представлява клиничното избелване на зъбите ?

Разгледайте страницата ни за стоматолог София

Оценете тази страница

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


©2021 Д-р Валентин Георгиев. Всички права запазени.