Колко струва ваденето на зъб ? – 1-ва част

Колко струва ваденето на зъб мнения 1
Колко струва ваденето на зъб – мнения относно болезността

„Колко струва ваденето на зъб ?– е въпрос, който много пациенти си задават, когато се налага извършването на тази манипулация. И това е съвсем нормално. Както сами се досещате, без детайлно запознаване с конкретния случай нито един зъболекар или хирург не може да ви даде конкретен отговор на въпроса “Колко струва ваденето на зъб ?”.

Дори при нас, цените написани в сайта ни са ориентировъчни, тъй като отговорът на въпроса “Колко струва ваденето на зъб ?” изисква запознаване с конкретното ви състояние.

В следващите редове ще разкажем накратко, от какво най-често зависи отговорът на въпроса “Колко струва ваденето на зъб ?” и кои фактори имат значение при определянето на цените. Имайте предвид обаче, че статията ни е разяснителна и информативна, и единствено след консултация със специалист, можете да получите конкретен отговор на въпроса “Колко струва ваденето на зъб ?”, според вашето състояние.

Колко струва ваденето на зъб с един корен ?

Колко струва ваденето на зъб мнения 2
Колко струва ваденето на зъб – мнения и полезни съвети

Както се досещате, екстракцията на еднокоренов зъб е по-евтина в сравнение с екстракцията на многокоренов зъб. Тук отговорът на въпроса Колко струва ваденето на зъб ? се формира от “сложността” на самия зъб. При еднокореновите зъби (резците и кучешките) рядко се налага намесата на хирург. Освен това, наличието само на един корен, който да “държи” зъба прави изваждането му по-лесно и с по-малка вероятност за усложнения по време на екстракцията. Ето защо сумата, която ще чуете, задавайки въпроса Колко струва ваденето на зъб с един корен ? ще бъде по-малка, отколкото при многокоренов зъб.

Вижте повече за вадене на зъби.

Колко струва ваденето на зъб с един корен ?

Оценете тази страница

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


©2021 Д-р Валентин Георгиев. Всички права запазени.