Колко струва ваденето на зъб ? – 3-та част

Колко струва ваденето на зъб на дете ?

Колко струва ваденето на зъб София 1
Колко струва ваденето на зъб – София предлага много възможности

При най-малките пациенти, зъбчетата обикновено “падат” сами, и екстракция на зъб при тях рядко се налага. Има случаи обаче, когато някои млечни зъбки трябва да бъдат извадени, за да се освободи място за никнещите зад тях постоянни зъби. И тогава въпросът “Колко струва ваденето на зъб на дете? “ нормално излиза на дневен ред. Децата до 18-годишна възраст, могат да се възползват от няколко манипулации годишно, които се заплащат от НЗОК. За да се възползвате от тази опция обаче, зъболекарят, който ще извършва екстракцията, трябва да има сключен договор с НЗОК. Информирайте се предварително, ако смятате да използвате този вариант.
Когато става дума за дете обаче, въпросът Колко струва ваденето на зъб ?, остава на “заден план”. Съветваме ви, да обърнете по-голямо внимание на отношението и професионализма на специалиста, когото сте избрали, защото най-малките пациенти имат нужда от специално внимание. Особено при вадене на зъб за първи път.

В случай че се налага намесата на хирург, то ориентировъчен отговор на въпроса Колко струва ваденето на зъб ? можете да откриете в предходния абзац.

Колко струва ваденето на зъб в Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” ?

Колко струва ваденето на зъб София 2
Колко струва ваденето на зъб – София е вашето място

Въпреки че, ние се заехме със задачата да разсясним колко струва ваденето на зъб, не можем да определеим конкретна цифра, преди да се информираме за състоянието на пациента. На сайта ни можете да откриете ценови диапазон за екстракцията на еднокоренов и многокоренов зъб, но той зависи от сложността на проблема.

Можем обаче, еднозначно да заявим, че доверявайки се на Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” вие ще получите най-добрата дентална грижа. При нас можете да разчитате на екип от специалисти, както общопрактикуващи стоматолози, така и хирурзи с богат професионален опит, които ще се погрижат за вас по най-добрия начин.

Разполагаме и с модерна апаратура, която прави извършването на всяка една манипулация в нашата дентална клиника ефективна и комфортна за пациентите ни.

Това, което отличава Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” най-много обаче, е отношението, което нашите специалисти имат към всеки един пациент. Напълно разбираме, че за голяма част от хората, посещението при зъболекар е свързано с притеснение, нашият екип ще промени представите ви.

И не, това не е част от отговора на въпроса “Колко струва ваденето на зъб ?” , това е нашата философия и характеристиката, която ни превръща в лидер сред стоматологичните клиники в страната.

Заповядайте в Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев”, за да се погрижим за денталното ви здраве, а след консултация ще можем да ви дадем и конкретен отговор на въпроса Колко струва ваденето на зъб ?

При допълнителни въпроси, лесно можете да ни откриете на 0887 254 410

Вижте повече за вадене на зъби.

Колко струва ваденето на зъб на дете ?

Колко струва ваденето на зъб в Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” ?

Оценете тази страница

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


©2021 Д-р Валентин Георгиев. Всички права запазени.