Предимства на модерните зъбни протези – 1-ва част

Модерни зъбни протези - оферта 1
Модерни зъбни протези – оферта за изработка

Благодарение на модерните зъбни протези и новите варианти за протезиране, проблемът с липсващите един или няколко зъба може лесно да бъде решен. Само до преди няколко години, изборът на пациентите се свеждаше до горна, долна или цялостна протеза. Днес, модерните зъбни протези ви дават възможност да възстановите усмивката си по-лесно и по-удобно. Това е и едно от най-големите предимства на модерните зъбни протези – комфортът, който ви осигуряват по време на носене. Иновативните материали, от които се създават модерните зъбни протези позволяват плътно прилягане към венеца/небцето, за да не се притеснявате от разместване.
В следващите редове ще ви разкажем повече за модерните зъбни протези и различните варианти за заместване на липсващи зъби, а ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни потърсите.

Какво означава модерни зъбни протези ?

Модерни зъбни протези - оферта 2
Модерни зъбни протези – оферта, която не е за изпускане

За разлика от “стандартните”, модерните зъбни протези се изработват от по-мек и по-качествен материал. Това означава, че избирайки модерни зъбни протези вероятността за дискомфорт по време на носене е сведена до минимум. Освен това, иновативни зъбни протези могат да бъдат частични, което силно ги отличава от “стандартните” модели. По този начин, с модерните зъбни протези можете да заместите дори само един липсващ зъб. Модерните зъбни протези се различават от познатите до сега и по по-естетичния си външен вид. Иновативните материали, от които се изработват модерните зъбни протези ги правят почти незабележими, а цветът им максимално близо до “естествените” за устната кухина.
Накратко казано, новите зъбни протези ще решат проблема ви с липсващите зъби по-удобно, по-лесно и по-незабележимо, в равнение със “стандартните” протези.

Вижте повече за ортодонтия.

Какво означава модерни зъбни протези ?

Оценете тази страница

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


©2021 Д-р Валентин Георгиев. Всички права запазени.