Предимства на модерните зъбни протези – 3-та част

Как да изберем модерни зъбни протези ?

Модерни зъбни протези София 1
Модерни зъбни протези (София) – високо качество

В зависимост от конкретното ви състояние и нужда от протезиране, модерните зъбни протези могат да бъдат различни.
Ако вече имате протеза (горна или долна) и се налага поставянето на допълнителна, то най-добре е да замените и старата. Модерните зъбни протези ви дават тази възможност, тъй като те могат да бъдат изработени както за частично, така и за цялостно протезиране.
Както вече споменахме, модерните зъбни протези могат да заместят и само един липсващ зъб, или пък изцяло мостовата конструкция. Изборът на модерни зъбни протези зависи и от начина, по който се фиксират. Иновативните зъбни протези могат да “се задържат” на кукички, бонита, щифтове, дори магнитни. За да изберете най-подходящите модерни зъбни протези във вашия случай, ви съветваме да се доверите на опитен стоматолог. Той ще оцени цялостното ви дентално състояние и ще ви предложи най-точният вариант на модерните зъбни протези, с които да възстановите зъбната си редица и усмивката си.

Доверете се на Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” за модерни зъбни протези

Модерни зъбни протези София 2
Модерни зъбни протези (София) – свържете се с нас

Модерните зъбни протези са не само практичен, но и много по-комфортен и по-естетичен вариант за заместването на липсващи зъби. Ние от Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” винаги сме се стремели да правим най-доброто за нашите пациенти, затова и при нас можете да се възползвате от предимствата на иновативните зъбни протези.
Екипът от специалисти в Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” се състои от професионалисти в областта на протетичната дентална медицина и е с богат опит, дори при “специфични” случаи. Нашите специалисти не само ще ви предложат най-добрия вариант за модерни зъбни протези, с които да възстановите усмивката си, но и ще бъдат до вас през целия процес от избора до поставянето.
В стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” можете да бъдете спокойни за денталното си здраве, защото разполагаме и с висококачествена апаратура. Благодарение на нея и екипът от професионалисти, с които работим ние от Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” можем да гарантираме отличните резултати и възстановените усмивки на нашите пациенти.
Доверете се на модерните зъбни протези и решете проблема с липсващите един или няколко зъба. Хранете се и се усмихвайте без притеснения и без да подбирате менюто си. А ние от Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” ще се погрижим за останалото.

Ако искате да научите повече за иновативните зъбни протези при нас, не се притеснявайте да ни потърсите на 0887 254 410

Вижте предложенията от стоматолог София.

Как да изберем модерни зъбни протези ?

Доверете се на Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” за модерни зъбни протези

Оценете тази страница

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


©2021 Д-р Валентин Георгиев. Всички права запазени.