Пародонтит след вадене на зъб – 3-та част

Как се повлиява пародонтитът след вадене на зъб?

Пародонтит след вадене на зъб - качество 1
Пародонтит след вадене на зъб – качество – научете повече

В по-честите случаи възпалението на венците е причината за екстракция на зъб, а не обратното. Лечението на пародонтоза е сложно и продължително, но не невъзможно. Затова не се отчайвайте, ако се наложи екстракция на зъб по време на лечението от пародонтит. След ваденето на зъба вашият стоматолог ще успее да кюретира инфектираната тъкан и да почисти засегнатата област така, че инфекцията да не се разпространява. Ако възпалението обхваща само част от венеца, а не цялата гингва, то пародонтитът след ваденето на зъба в засегнатата област ще подлежи на по-добро лечение. За съжаление обаче, това не означава, че екстракцията на зъба ще реши финално проблема с пародонтита. След ваденето на зъба, е нужно да полагате необходимите грижи още за известен период от време, за да достигнете положителен резултат. Консултирайте се с вашия стоматолог за специализирани пасти и води за уста, препоръчани за употреба при пародонтит. След ваденето на зъб, използването на вода за уста е силно препоръчително за поддържането на добра устна хигиена.

Ние от Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” можем да ви помогнем при пародонтит след вадене на зъб

Пародонтит след вадене на зъб - качество 2
Пародонтит след вадене на зъб – качество – сигурно е

Независимо дали се тревожите от появата на пародонтит след ваденето на зъб, въпреки че този сценарии е малко вероятен, усложненията, ако има такива, започват с по-леката фаза на инфекцията – гингивит, или страдате от пародонтоза и екстракцията на зъб е следствие от заболяването, то ние от Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” сме на ваше разположение. Екипът от специалисти в нашата стоматологична клиника, може да ви помогне при лечението както на по-леките, така и при по-сложните случаи на възпаление и инфекции на венците.

Специалистите по пародонтология при нас имат дългогодишен опит, който им позволява да ви предложат най-доброто лечение, в зависимост от състоянието ви. Модерната апаратура, с която разполагаме ни помага да работим по най-добрия начин за нашите пациенти, осигурявайки им качеството на стоматологичните услуги, което заслужават. В случай че имате допълнителни въпроси, или нужда от помощ при възпалени и кървящи венци, не се притеснявайте да ни потърсите.

Доверете се на Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” и върнете усмивката си, заедно ще се справим с проблема “пародонтит”.

Разгледайте предложенията на стоматолог софия.

Как се повлиява пародонтитът след вадене на зъб?
Ние от Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” можем да ви помогнем при пародонтит след вадене на зъб

Оценете тази страница

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


©2021 Д-р Валентин Георгиев. Всички права запазени.