Защо процедурите по поставяне на филъри с хиалуронова киселина са толкова популярни?

Популярността и употребата на процедурите по поставяне на филъри с хиалуронова киселина се увеличават непрекъснато. Тези процедури обикновено се използват с цел изглаждане на бръчките, както и освежаване и подмладяване на човешката кожа. Причините за успеха им са свързани както с множеството полезни свойства на хиалуроновата киселина, така и с преимуществата на самите процедури.

В следващите редове ще разберете защо поставянето на филъри е възможно да бъде отлична опция и за вас, ако искате да се подмладите:

Поставяне на филъри 1
Поставяне на филъри

Хиалуроновата киселина е напълно естествена съставка  

Точно така – хиалуроновата киселина, която се съдържа в поставяните филъри, е напълно естествена съставка. Съставка, която се синтезира в човешкото тяло и играе главна роля за поддържането на еластичността на кожата. Просто с остаряването на човешкия организъм процесите на синтез се редуцират и се стига до образуване на бръчки. Затова е необходимо доброто състояние и естетичен вид на кожата да се поддържат посредством инжектиране на филъри с хиалуронова киселина.

Могат да се използват за различни зони на лицето

Филъри с хиалуронова киселина могат да се поставят в различни зони на лицето, в зависимост от това къде точно са се появили бръчки. В професионалната практика непрекъснато се поставят филъри в зоната на челото, около очите, устата и т.н. Това позволява на максимално широк кръг от хора да се възползват от преимуществата на хиалуроновата киселина за подобряване на външния вид на своето лице.

Гарантират отлични резултати

Поставянето на филъри с хиалуронова киселина е процедура, която е доказала своята ефективност по отношение подмладяване и освежаване на човешката кожа. Подлагайки се на нея, можете да бъдете спокойни и сигурни в това, че желаните естетически резултати ще бъдат постигнати.

Лека и безболезнена процедура

Процедурата по поставяне на филъри е лека и напълно безболезнена за клиента. Благодарение на нея ще забравите напълно за тежките медицински интервенции, съпроводени с болка и дискомфорт, и изискващи дълъг период на възстановяване.

Ако желаете да получите процедура за поставяне на филъри с най-високо качество и ефективност, посетете Стоматологична клиника „Доктор Валентин Георгиев“. Разполагаме с висококвалифицирани и опитни специалисти, както и с модерни кабинети, оборудвани с апаратура и инструменти по последни стандарти. Доверете се на нашия екип, за да не ви се налага да правите никакви компромиси със здравето и красотата на своята кожа!

Хиалуроновата киселина е напълно естествена съставка

Могат да се използват за различни зони на лицето

Гарантират отлични резултати

Лека и безболезнена процедура

Оценете тази страница

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


©2021 Д-р Валентин Георгиев. Всички права запазени.