Всичко, което трябва да знаете при избора на протеза за зъби – 3-та част

Как да се грижите за вашата протеза за зъби?

Протеза за зъби - оферта 1
Протеза за зъби – оферта – научете повече

С финалното поставяне на протезата за зъби, вашият зъболекар ще ви даде подробни инструкции как да се грижите за нея така, че тя да не се деформира или повреди. Основните правила, които трябва да спазвате, особено при плаковата протеза за зъби са тя да бъде добре почистена и когато не я използвате да бъде поставена в антисептичен разтвор. Така предотвратявате образуването на нездравословни микроорганизми от остатъците от храна и запазвате еластичността на акрилната база, прилепваща към небцето/венеца. По същата причина, зъбната протеза не бива да бъде почиствана с гореща вода. Използвайте хладка вода и мека четка за зъби, с която да не надраскате повърхността на пластмасовите коронки.

Доверете се на Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” при нужда от протеза за зъби

Протеза за зъби - оферта 2
Протеза за зъби – оферта – вижте тук

Изборът и поставянето на точна и качествена протеза за зъби, независимо дали става дума за частична или тотална, е нужно да бъде извършено от специалист. Това ще рече, че стоматологът, на който сте се доверили, трябва да бъде наясно както с предимствата на всеки тип протеза за зъби, така недостатъците ѝ. Назначаването на правилно и ефективно лечение, преди поставянето на протезата за зъби, е другият основен фактор, заради който е важно стоматологът ви да бъде на високо професионално ниво. Разбира се, не казваме, че един стоматолог трябва да бъде едновременно хирург, пародонт, и ортодонт. При нужда от консултация обаче стоматологът ви трябва да ви насочи към правилния специалист.

В Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” разполагаме с цял екип от професионалисти. Доверявайки се на нас, за вашата протеза за зъби, вие ще бъдете консултирани, ако е нужно, от специалисти по Естетична стоматология, Ортдоднтия, Парадонтология и дори хирург, които притежават дългогодишен опит и висока професионална квалификация. Модерната апаратура в нашата стоматологична клиника, ни позволява да се погрижим за пациентите си по най-добрия начин. Затова, избирайки Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” за изработката и поставянето на вашата протеза за зъби, можете да бъдете спокойни, че тя ще бъде качествена и комфортна.

Разгледайте предложенията за естетична стоматология.

Как да се грижите за вашата протеза за зъби?
Доверете се на Стоматологична клиника “Доктор Валентин Георгиев” при нужда от протеза за зъби

Оценете тази страница

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


©2021 Д-р Валентин Георгиев. Всички права запазени.